yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

üste, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ayrıca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet aksiyonlemleri esnasında kullanıcılara gerçek suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında muteber bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında ilgi edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem meselelevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Belirtilen bu ahit dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını rapor etmektedir. Lakin bu konuda titiz edinmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an birlikte dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Zatî verilerin kanuna aykırı olarak nöbetlenmesi yüz bir mazarrat görmesi halinde ziyanın giderilmesini istem etme.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları yoğun beşer topluluklarının Yangın Kapısı dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya harbi açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Sevdiklerimiz ortada köstek olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler derunin can kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine destelı olarak bileğemekmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamlamda değnöbetmektedir.

Birbunca şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Binalarda belli başlı standartlarda mekân alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page